“Boeiend, , direct toe te passen in de praktijk en van uitermate toegevoegde waarde voor de hele organisatie!” Vanaf september 2015 heeft Susan van Vocas in company de trainingen “ Focus op veiligheid “ en “Hoezo niet gemotiveerd” verzorgd. De trainingen waren zeer inspirerend voor de jeugd en gezinswerkers en medewerkers van het ondersteuningsteam.

Het gedachtegoed van Signs of Safety en oplossingsgericht werken sluiten naadloos aan bij de visie en werkwijze vanuit het CJG-ML. Susan is een gedreven trainer die de professionals in beweging zet om met de opgedane expertise in de praktijk aan de slag te gaan. De opbouw, materialen, afwisseling in de training , gekoppeld aan eigen casuïstiek maken de training zeer lerend. Ook eigen ervaring vanuit het werkveld van Susan maken de training laagdrempelig, praktisch en realistisch. Susan is een fijne, enthousiaste, bekwaam trainer die de cursisten op een prettige manier actief betrekt. Ze weet wat ze wil overbrengen en heeft kennis van de kansen binnen de hulpverlening , maar ook de dilemma’s waar je als professional soms mee worstelt.

Vocas Trainingen onderscheidt zich door uitsluitend te werken met trainers die zelf een ruime ervaring hebben opgedaan als professional binnen de hulpverlening. Zij weten wat er speelt aan actuele ontwikkelingen in het werkveld. Zij zijn op de hoogte van de mogelijkheden binnen de hulpverlening maar kennen ook de obstakels waar je als professional soms mee worstelt. Vocas heeft als specialisatie eergerelateerd geweld en motiveringstechnieken.

Vocas Trainingen                  
Reurikwei 39
6843 XT Arnhem
T 06 137 152 89
E info@vocastrainingen.nl

Meer weten?

Neem contact met ons op

Vocas Trainingen op LinkedIn Vocas Trainingen Facebook pagina Vocas Trainingen op Twitter

K.v.K  :09183675

BTWnr:NL168143227B01