Vragenwaaier vragen staat vrij??? 

In trainingen rondom Veiligheid hebben we gemerkt dat veel van onze cursisten werken met risicotaxatie instrumenten. Iedereen wil niets liever dan de veiligheid goed in kaart brengen. 

En toch merkte we een verlegenheid rondom het stellen van vragen. Een rede om aan de slag te gaan met het ontwikkelen van deze vragenwaaier. Boordevol vragen die met respect en discretie je de mogelijkheid bieden om allerlei thema’s te verkennen. Maar dubbel inzetbaar, met aan de ene kant boordevol vragen voor jou als hulpverlener en aan de kant hele korte uitspraken ondersteunt met een symbool. Deze bladen kunnen met of door ouders doorlopen worden om te kijken welke thema’s zij belangrijk vinden. 

Deze vragenwaaier zetten we in bij de trainingen en wordt uitgereikt aan de cursisten. Ze zijn ook los te bestellen voor €17,95 (exclusief verzendkosten €2,95). Bestellen voor uw team of collega’s? bij een afnamen vanaf 10 stuks nemen wij de verzendkosten voor onze rekening.Hieronder treft u de volledige inhoudsopgave aan van de Vocas waaier "Vragen staat vrij??? 

Onderstaand de volledige inhoudsopgave en een voorbeeld hoofdstuk.                 

Direct Bestellen kan hier: Bestel Waaier "Vragen staat vrij???"

 

  

  

    

 

Vocas Trainingen                  
Reurikwei 39
6843 XT Arnhem
T 06 137 152 89
E info@vocastrainingen.nl

Meer weten?

Neem contact met ons op

Vocas Trainingen op LinkedIn Vocas Trainingen Facebook pagina Vocas Trainingen op Twitter

K.v.K  :09183675

BTWnr:NL168143227B01