Uithuwelijking, huwelijksdwang, vrijheidsbeperking, verboden relaties, angst, zedelijkheid, fysiek en geestelijk geweld enz. Allemaal herkenbare termen voor de interessante maar ook complexe thematiek rondom het thema eer en eergerelateerd geweld. Voor vele hulpverleners een boeiend maar soms ook lastig thema. “Kan ik als hulpverlener wel iets doen binnen een casus waar dit speelt”. Als u die vraag heeft, kom dan eens kennis maken met deze boeiende thematiek en maak een stap om meer grip en zicht te krijgen op eergerelateerd geweld en familie eer.

Tijdens deze dag wordt u op een uitdagende manier gestimuleerd om stil te staan bij uw eigen visie en houding.

U mag verwachten dat uw kennis met betrekking tot de culturele aspecten van het thema is uitgebreid, u weet wat familie eer is en hoe het zich manifesteert, u heeft basiskennis over hoe te handelen en u inzicht in de sociale kaart is vergroot.

Eerdere deelnemers aan deze studiedag waren: BJZ, Raad v.d. Kinderbescherming, Leerplicht, Zorgaanbieders, AMW, GGZ, Politie, Zorg functionarissen in het onderwijs enz.

Heeft u elders al de basiskennis opgedaan, kijkt u dan eens naar ons verdiepingsaanbod rondom EGG. zie www.vocastrainingen.nl

Heeft u interesse/vragen, of zou u de training graag in uw eigen regio laten verzorgen of "In Company"?

stuur dan even een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar Willeke van der Zand 06-13715289.

Vocas Trainingen onderscheidt zich door uitsluitend te werken met trainers die zelf een ruime ervaring hebben opgedaan als professional binnen de hulpverlening. Zij weten wat er speelt aan actuele ontwikkelingen in het werkveld. Zij zijn op de hoogte van de mogelijkheden binnen de hulpverlening maar kennen ook de obstakels waar je als professional soms mee worstelt. Vocas heeft als specialisatie eergerelateerd geweld en motiveringstechnieken.

Vocas gaat er vanuit dat de deelnemers aan de trainingen professioneel zijn met met een HBO werk- en/of denkniveau met reeds een scala aan vaardigheden en competenties. Vocas streeft er naar deze te vergroten door haar trainingen op een zeer praktische manier vorm te geven. De inhoud van de training kan de volgende dag direct in de praktijk worden toegepast. Daarbij is de aangeboden theorie een logische basis voor het verrijken van het praktisch handelen.

Vocas Trainingen                  
Reurikwei 39
6843 XT Arnhem
T 06 137 152 89
E info@vocastrainingen.nl

Meer weten?

Neem contact met ons op

Vocas Trainingen op LinkedIn Vocas Trainingen Facebook pagina Vocas Trainingen op Twitter

K.v.K  :09183675

BTWnr:NL168143227B01