Algemene leverings voorwaarden;

Op alle diensten van Vocas Trainingen zijn de algemene leverings voorwaarden van toepassing. U kunt de Vocas Trainingen Algemene leverings voorwaarden hier downloaden. Algemene Leveringsvoorwaarden Vocas Trainingen

 

Vocas Trainingen onderscheidt zich door uitsluitend te werken met trainers die zelf een ruime ervaring hebben opgedaan als professional binnen de hulpverlening. Zij weten wat er speelt aan actuele ontwikkelingen in het werkveld. Zij zijn op de hoogte van de mogelijkheden binnen de hulpverlening maar kennen ook de obstakels waar je als professional soms mee worstelt. Vocas heeft als specialisatie eergerelateerd geweld en motiveringstechnieken.

Vocas is een dynamisch bedrijf en levert dynamische producten. Wat voor u merkbaar zal zijn in een perfect passend aanbod. De ontwikkelde trainingen vormen de basis van waaruit wij in overleg met u een uitstekend passende training kunnen verzorgen, speciaal toegerust op uw organisatie en uw wensen wat betreft competentie vergroting van de professionals.

Vocas Trainingen                  
Reurikwei 39
6843 XT Arnhem
T 06 137 152 89
E info@vocastrainingen.nl

Meer weten?

Neem contact met ons op

Vocas Trainingen op LinkedIn Vocas Trainingen Facebook pagina Vocas Trainingen op Twitter

K.v.K  :09183675

BTWnr:NL168143227B01