Willeke van der Zand heeft als begeleider mogen meewerken aan het programma "Over de Streep". Een beproefd concept overgewaaid uit Amerika "Challenge Day" om de tolerantie en acceptatie van jongeren naar elkaar te vergroten

Zij was uitgenodigd om een dag mee te draaien. Een geweldig mooie ervaring om nooit te vergeten. Zie voor meer info
www.kro.nl en/of www.dayofchange.nl
 
Vocas wil dit initiatief graag promoten, om jongeren actief  en op een positieve manier aan het denken te zetten over de gevolgen van hun gedrag. Wederzijds begrip is hierbij het sleutelwoord.

Vocas Trainingen onderscheidt zich door uitsluitend te werken met trainers die zelf een ruime ervaring hebben opgedaan als professional binnen de hulpverlening. Zij weten wat er speelt aan actuele ontwikkelingen in het werkveld. Zij zijn op de hoogte van de mogelijkheden binnen de hulpverlening maar kennen ook de obstakels waar je als professional soms mee worstelt. Vocas heeft als specialisatie eergerelateerd geweld en motiveringstechnieken.

Vocas mag regelmatig meewerken in de media / conferenties om de problematiek rondom eergerelateerd geweld te verduidelijken en in beeld te brengen.

Vocas Trainingen                  
Reurikwei 39
6843 XT Arnhem
T 06 137 152 89
E info@vocastrainingen.nl

Meer weten?

Neem contact met ons op

Vocas Trainingen op LinkedIn Vocas Trainingen Facebook pagina Vocas Trainingen op Twitter

K.v.K  :09183675

BTWnr:NL168143227B01