Training omgaan met eergerelateerd geweld.

In het voorjaar van 2010 heeft Willeke van Vocas een tweedaagse deskundigheidsbevordering verzorgd voor alle medewerkers en leidinggevenden van Ambulante Spoedhulp in de provincie Gelderland en de medewerkers van het spoedeisende zorgteam van BJZ Gelderland.

In het werk binnen Ambulante Spoedhulpkomen er regelmatig zaken binnen waarbij er mogelijk sprake is van eergerelateerd geweld. Om de signalen te kunnen (h)erkennen en te weten hoe vervolgens te handelen is Vocas gevraagd een training te verzorgen. Deze training was professioneel en ter zake kundig. Medewerkers zijn zich bewuster van mogelijke signalen en weten beter wat te doen of juist te laten. Ook is er naast een training de mogelijkheid om een beroep te doen op de expertise en deskundigheid van Vocas/Willeke van der Zand m.b.t. complexe vraagstukken in casuïstiek betreffende eergerelateerd geweld.

Marian Klein Hesselink

Unitleider IOG en Ambulante Spoedhulp Pactum

Vocas Trainingen onderscheidt zich door uitsluitend te werken met trainers die zelf een ruime ervaring hebben opgedaan als professional binnen de hulpverlening. Zij weten wat er speelt aan actuele ontwikkelingen in het werkveld. Zij zijn op de hoogte van de mogelijkheden binnen de hulpverlening maar kennen ook de obstakels waar je als professional soms mee worstelt. Vocas heeft als specialisatie eergerelateerd geweld en motiveringstechnieken.

Vocas Trainingen                  
Reurikwei 39
6843 XT Arnhem
T 06 137 152 89
E info@vocastrainingen.nl

Meer weten?

Neem contact met ons op

Vocas Trainingen op LinkedIn Vocas Trainingen Facebook pagina Vocas Trainingen op Twitter

K.v.K  :09183675

BTWnr:NL168143227B01