Een jaar geleden maakt ons team van ambulante werkers kennis met de training “Wat een Eer!?” Een must als je steeds vaker te maken krijgt met cliënten uit andere culturen! De training werd in company gegeven en afgestemd op onze specifieke vragen en behoeftes. Aansluitend ben ik zelf voor de volledige drieluik gegaan. 

In de eerste instantie is de confronterende eye-opener dat je beseft dat eergerelateerde geweld ook in jouw casesload voorkomt. Na deze drie daagse training zul je nooit meer bang zijn en je ogen ervoor sluiten. Na de training heb je do’s en dont’s / tools in handen om te signaleren, te taxeren en om plannen te maken. Veiligheid staat steeds voorop zonder dat je overhaast tot actie over moet gaan.

De trainer weet theorie direct om te zetten naar praktijk omdat ze zelf uit het werkveld komt. Al je eventuele aarzelingen om oog te hebben voor deze materie en er vervolgens ook wat mee te gaan doen juist in het belang van je cliënt, neemt ze weg door zeer herkenbaar en levendig weer, ze wat er in je omgaat, waar je aan moet denken, waar je op moet letten, als je als individuele werker ermee te maken krijgt. De trainer beschikt over alle benodigde expertise in het hier en nu. Ze update zichzelf voortdurend.

Jolanda Kuypers
IOG-gezinswerker Pluryn

Vocas Trainingen onderscheidt zich door uitsluitend te werken met trainers die zelf een ruime ervaring hebben opgedaan als professional binnen de hulpverlening. Zij weten wat er speelt aan actuele ontwikkelingen in het werkveld. Zij zijn op de hoogte van de mogelijkheden binnen de hulpverlening maar kennen ook de obstakels waar je als professional soms mee worstelt. Vocas heeft als specialisatie eergerelateerd geweld en motiveringstechnieken.

Vocas Trainingen                  
Reurikwei 39
6843 XT Arnhem
T 06 137 152 89
E info@vocastrainingen.nl

Meer weten?

Neem contact met ons op

Vocas Trainingen op LinkedIn Vocas Trainingen Facebook pagina Vocas Trainingen op Twitter

K.v.K  :09183675

BTWnr:NL168143227B01