Een training in het vroegtijdig signaleren van eergerelateerd geweld.Voor veel professionals is dit een verborgen gebied en wordt al snel gedacht dat dat binnen hun werksoort geen actueel onderwerp is. Maar ook met regelmaat verschijnen er artikelen in de media waarin aangetoond wordt dat er vanuit de hulpverlening te weinig kennis is over deze materie. Met als gevolg dat er geen passende zorg wordt geboden met soms fatale gevolgen. In deze training vindt een kennismaking plaats met diverse aspecten van deze materie.

Wat is het, waar speelt het, wat doe ik wel en wat juist niet. De professional leert waarop deze alert moet zijn om de signalen goed te herkennen en verder uit te vragen, er worden werkbare handreikingen gedaan hoe deze casussen te begeleiden. Na deze training is eergerelateerd geweld voor de professional niet langer een “grijs” gebied, maar iets waar middels goede gesprekstechnische vaardigheden in combinatie van de juiste theoretische kennis de cliënt passend zorg

Klik hier om je in te schrijven!

Vocas Trainingen onderscheidt zich door uitsluitend te werken met trainers die zelf een ruime ervaring hebben opgedaan als professional binnen de hulpverlening. Zij weten wat er speelt aan actuele ontwikkelingen in het werkveld. Zij zijn op de hoogte van de mogelijkheden binnen de hulpverlening maar kennen ook de obstakels waar je als professional soms mee worstelt. Vocas heeft als specialisatie eergerelateerd geweld en motiveringstechnieken.

Vocas gaat er vanuit dat de deelnemers aan de trainingen professioneel zijn met met een HBO werk- en/of denkniveau met reeds een scala aan vaardigheden en competenties. Vocas streeft er naar deze te vergroten door haar trainingen op een zeer praktische manier vorm te geven. De inhoud van de training kan de volgende dag direct in de praktijk worden toegepast. Daarbij is de aangeboden theorie een logische basis voor het verrijken van het praktisch handelen.

Vocas Trainingen                  
Reurikwei 39
6843 XT Arnhem
T 06 137 152 89
E info@vocastrainingen.nl

Meer weten?

Neem contact met ons op

Vocas Trainingen op LinkedIn Vocas Trainingen Facebook pagina Vocas Trainingen op Twitter

K.v.K  :09183675

BTWnr:NL168143227B01